Gjennom min erfaring er personlig trening så mye mer enn “bare” treningen

Det handler om relasjoner & personlig utvikling. Før vårt første møte har du allerede erfaringer med deg i bagasjen ifra jobb, forhold, kropp, helse osv. Disse kan være positive, men de kan også være negative ? Det kan være håndbagasje, men det kan også være 3 kolli med spesialbagasje.
——————————————————–
Ila vår tid sammen deler du mange episoder med meg fra livet & hverdagen. Noen røverhistorier, men også tyngre epoker & episoder.
——————————————————–
Uavhengig av dette så velger du å dele disse med meg. Jeg har aldri fasiten men jeg ønsker å guide deg i riktig retning utifra hvordan jeg tolker situasjonen
?
——————————————————-
Det er ikke alltid at mine råd , en burpee til, eller den sandsekken er nøkkelen, men hvis jeg kan bidra til at du går fra timen med et smil om munnen på tyngre dager, & et smil om munnen på bedre dager, så digger jeg det
?
———————————————————-
Takk for tilliten <3