Partners

What my partners are saying about me

Kreftforeningen og Lars / Ta tak har samarbeidet ved flere anledninger slik som: – Verdens aktivitetsdag 2016 og 2017; Lars har vært ansvarlig for treningsøkt for menn 40+ og hinderløype for barn. – Krafttak mot kreft 2017 der Lars arrangerte Løp mot kreft. 150 deltok på løpet som gikk rundt Mosevannet. Resultatet på kr 20 000 ble donert til Kreftforeningen. – Stafett for livet i Randaberg, Lars holdt morgengymnastikk fra scenen. «Lars er en særs entusiastisk og positiv trener som virkelig evner å motivere de han jobber med. Han har vært og fortsetter å være en flott samarbeidspartner for oss.

Camilla Gram,
Kreftforeningen

Sola Sport & Fritid og Ta Tak v/ Lars Daniel Kirkemo De siste årene har vi i sola sport & fritid hatt et veldig givende samarbeid med Ta Tak, der flere arrangementer er blitt gjennomført med fokus på trening, helse og lokalmiljøet. Sammen med Ta Tak har vi arrangert løp mot kreft som gikk rundt Mosvannet i Stavanger, og organisert treningsgrupper for menn og kvinner i alle aldre som ønsker å komme tilbake i form etter sommeren. Ta Tak ved Lars Daniel oppleves som veldig positivt og det er morsomt å få muligheten til samarbeid med en så dedikert og motivert mann som brenner for det han driver med.

Elisabeth Grøsfjeld-Hernæs,
Sola Sport & Fritid AS

Lars Daniel/ Ta Tak er en god ambassadør for Salming fordi han har verdier som Salming støtter opp under ved fokus på personlig helse, aktivitet i hverdagen, turer i skog og mark, positivitet og en sunn livsstil.

Kristine Oshaug Andersen,
Salming Norge AS